Sobre Nosaltres

QUI SOM

Muntatges Ferrinox, el nom comercial de Moble Fer La Ràpita SL, és una empresa de serralleria metàl·lica ubicada a la localitat de La Ràpita (Tarragona). Amb 24 anys d’experiència en el sector, oferim qualitat i professionalitat en cada peça que treballem.

L’equip humà que hi ha darrere de Muntatges Ferrinox està integrat per 5 treballadors competents i dedicats, que posen tots els seus coneixements i la seva destresa al servei dels clients. Cada membre de l’equip té una àmplia formació en serralleria metàl·lica i un fort compromís amb l’excel·lència.

Com a empresa compromesa amb la qualitat, utilitzem materials duradors i resistents, a més d’incorporar tecnologies i mètodes avançats en la nostra producció. Això ens permet garantir que cada peça que realitzem compleixi amb els estàndards de qualitat i seguretat.

QUE FEM

En una època en què la seguretat, durabilitat i estètica són prioritats, Muntatges Ferrinox està aquí per oferir-te solucions innovadores i confiables.

A Muntatges Ferrinox ens dediquem a la fabricació d’articles, estructures i mobiliari metàl·lics. Treballem amb una varietat de materials de primera qualitat, com l’acer inoxidable i el ferro, utilitzant tècniques de fabricació avançades. Gràcies a això creem productes duradors i resistents, que combinen l’estil i funcionalitat de manera excepcional.

Amb un enfocament versàtil, atenem tant a clients particulars com a industrials, garantint un servei professional i puntual.

Des de grans estructures metàl·liques fins a detalls personalitzats, tenim les peces que falten per encaixar als teus projectes, independentment de la seva tipologia o magnitud.