Serveis

A Muntatges Ferrinox t’oferim tot tipus de serveis en metall d’alta qualitat i durabilitat.

Serralleria metàl·lica

A les instal·lacions de Muntatges Ferrinox, el metall pren forma per crear solucions versàtils i resistents. Les nostres solucions metàl·liques destaquen per proporcionar un rendiment òptim, ajustant-se a l’espai o estructura on s’instal·len. Aquest ajustament precís contribueix a l’harmonia i funcionalitat del conjunt, eliminant la necessitat de reparacions freqüents o substitucions.

Estem compromesos amb la qualitat en cada pas del procés de producció. Disposem d’instal·lacions de producció avançades i utilitzem tecnologies de fabricació de primera qualitat per garantir la precisió i qualitat de les nostres peces.

Gràcies a la nostra experiència i coneixement tècnic, tenim la capacitat per afrontar projectes de tota mena. Amb un enfocament meticulós en la qualitat i la satisfacció del client, som l’elecció de confiança per a les teves necessitats de serralleria metàl·lica.

Muntatges industrials

Realitzem muntatges d’estructures metàl·liques per a diferents sectors industrials. Ja sigui per a naus industrials, magatzems o altres infraestructures, som experts en el muntatge precís i segur d’estructures metàl·liques. El nostre equip treballa amb destresa i atenció als detalls per assegurar que cada element sigui col·locat amb precisió i seguretat.

Muntatges Ferrinox posa especial èmfasi en la seguretat i el compliment de les normatives i regulacions vigents en l’àmbit industrial. Durant tot el procés de muntatge realitzem un control exhaustiu per garantir la protecció i integritat de l’estructura. A més, realitzem inspeccions i proves per verificar la resistència i estabilitat de les estructures metàl·liques, assegurant-nos que compleixin amb els estàndards de qualitat més exigents.

Soldadures especials

Muntatges Ferrinox es compromet a proporcionar una soldadura efectiva, fent que cada unió sigui forta i contínua i, sobretot, capaç de suportar càrregues i esforços, garantint la integritat estructural dels elements metàl·lics.

Abans de dur a terme qualsevol tasca de soldadura, ens assegurem de preparar adequadament les peces de metall. Realitzem una neteja de les superfícies, eliminem contaminants i preparem les juntes per a una connexió òptima.

Amb 24 anys d’experiència, el nostre equip està preparat per realitzar tot tipus de tasques de soldadura amb la màxima precisió i professionalitat.

Manteniments industrials

Realitzem inspeccions detallades de les vostres instal·lacions per avaluar l’estat dels components metàl·lics i identificar desgastos. Mitjançant un diagnòstic precís, podem determinar les accions necessàries per millorar la funcionalitat i durabilitat de les vostres estructures.

Reparem i restaurem les peces i estructures metàl·liques damnificades amb l’objectiu de recuperar la seva integritat i restablir-les al seu estat òptim. Algunes de les tasques periòdiques que efectuem inclouen inspeccions regulars, neteja, lubricació, ajustos i altres accions preventives per evitar futurs danys i minimitzar els temps d’inactivitat.